Erkend leerbedrijf

Uneto-VNI:
Installatiebedrijf Gingnagel V.O.F. is aangesloten bij Uneto-VNI de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel.

Sterkin Erkend Installateur:
Sterkin is in 2005 opgericht door EnergieNed en Gastec N.V. (thans KIWA).
Als onafhankelijke stichting beheert Sterkin de erkenningsregelingen voor elektrotechnische, gastechnische en waterinstallateurs. Voor 2005 waren de regelingen voor elektro- en gastechniek in beheer bij EnergieNed. De veranderingen in de energiesector en de gewijzigde wetgeving vormden de aanleiding voor het opzetten van een onafhankelijke stichting. De energiebedrijven hadden zich van Gemeentelijke energiebedrijven ontwikkeld tot landelijke energiebedrijven. En de energiebedrijven waren niet langer wettelijk verantwoordelijk voor wat zich achter de meter afspeelde.

VCA-gecertificeerd:
Al onze personeelsleden zijn VCA-gecertificeerd.

Erkend Leerbedrijf voor leerling loodgieters (OTIB):
Installatiebedrijf Gingnagel V.O.F. is een Erkend leerbedrijf.
OTIB is het Opleidings- en ontwikkelingsfonds voor het Technisch InstallatieBedrijf. De technische installatiebranche is met ruim 10.000 werkgevers en bijna 137.000 werknemers één van de grootste branches van Nederland. OTIB ondersteunt werkgevers en werknemers uit de branche bij het (verder) ontwikkelen van hun kennis en vakmanschap. Ook wil OTIB jong en oud kennis laten maken met de branche.

Ben je op zoek naar een stageplek? Neem dan contact op met het kantoor in Amsterdam ()