Over Ons

Gingnagel V.O.F.

Wij willen u graag voorstellen aan Loodgieters bedrijf Gingnagel V.O.F. Een loodgieters bedrijf dat haar fundamenten heeft in de oude loodgieters technieken met lood en zink werken aan monumentale panden maar daarnaast ook complete verbouwingen uitvoert in bijvoorbeeld oude fabriek ’s panden voor het installeren van ventilatie en verwarming systemen. Verwarming ’s  systemen opgebouwd met gas techniek maar ook met warmte pompen.

Daarnaast worden tevens nieuwbouw projecten gerealiseerd in appartement complexen met complete sanitaire installaties, verwarming en badkamers. Als loodgietersbedrijf hebben we ook de  techniek in huis voor het vervangen van oude loden waterleidingen naar de nieuwste kunststof leidingsystemen. Naast het aanbrengen van nieuwe bitumineus dakbedekking systemen worden ook gehele dak renovaties uitgevoerd . Tevens is Loodgietersbedrijf Gingnagel V.O.F gespecialiseerd in zinken en koperen felsnaden systemen.

De laatste jaren worden er ook meer gas loze systemen aangebracht in de vorm van airco systemen met ingebouwde verwarmingsmogelijkheden. Natuurlijk is loodgieters bedrijf Gingnagel V.O.F ook bekend en gecertificeerd voor onderhoud en reparatie aan cv ketels en gas apparatuur.

Dit alles wordt gerealiseerd door een enthousiaste groep medewerkers die al voor een langere tijd in dienst zijn bij het bedrijf, sommige al meer dan 25 jaar! Werkzaamheden worden gerealiseerd uit een modern bedrijfspand gelegen in Zaandam . Al meer dan 37 jaar heeft Loodgietersbedrijf  Gingnagel V.O.F een goede en tevreden klantenkring

Waarom Voor Ons Kiezen

Jarenlange ervaring

Gingnagel betekend meer dan 37 jaar ervaring in installatietechnieken, wij beheersen alle disciplines en zijn daarmee allrounders in de techniek te noemen.

Gecertificeerd loodgietersbedrijf

Loodgietersbedrijf Gingnagel is een gecertificeerd bedrijf waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Geen voorrijkosten

Wij rekenen ten alle tijden geen voorrijkosten en bieden een goede prijs kwaliteit voor onze werkzaamheden.

InstallQ erkend

InstallQ verleent erkenningen aan vakbekwame installatiebedrijven en schrijven certificeringsregelingen. En wij zijn InstallQ erkend.

Lid van techniek Nederland

Techniek Nederland is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel.

Snelle communicatie

Wij streven ten alle tijden na een snelle communicatie via telefoon, email of WhatsApp.

Betrouwbaar

Gingnagel staat voor langdurige relaties. Wij zijn trouw en hebben een goede en tevreden klantenkring. Hetzelfde is van toepassing op onze medewerkers.

Ons Team

Loodgietersbedrijf Gingnagel is trots op zijn loyale en enthousiaste groep medewerkers die al voor een langere tijd in dienst zijn bij het bedrijf. Sommige al meer dan 25 jaar! Daarnaast leveren onze medewerkers vakkundig werk en een goede service.

Willem

Loodgieter/eigenaar

Dylan

Loodgieter

Edwin

Loodgieter

Sander

Loodgieter

Roy

Electricien

Tom

Loodgieter in opleiding

Ludovic

Administratief medewerker

CV-installaties
Waterpomp
Luchtverwarming
Ventilatiesystemen
Sanitair
Ontstoppingen
Dakwerk
Lood, zink en koper werk
Airconditioning
Lekkage
Badkamer renovaties
Elektra

Offerte aanvraag

Neem contact op

Locatie :

Sluispolderweg 11-a3
1505 HJ Zaandam

E-mail :

info@gingnagel.nl

Telefoon :

020-6335178